Image and video hosting by TinyPic

DATO: 18.02.2013 / KLOKKESLETT: 17:05

0 kommentar(er)

Hei!

Fikk en Shai barbelhøvel i posten  på lørdag. Er så gøøy å få pakke i posten! Og jeg måtte selfølgelig teste den ut. Den er bare helt fantastisk bra! Den shaver godt og leggene blir helt myke. Den har 6 knivblader for ekstra bra evne til å ta vekk hårene. Sååå deilig! :D Nå er det bare å kaste alt annet, denne går ikke det an å slå! Er så fornøyd! Anbefaler alle å bestille en! Gå inn HER og bestille :D 

 

 

 

 

-Har dere prøvd denne? Hva synest dere?

 

-Gabrielle<3

 

 
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:50

4 kommentar(er)

Hei!

Har fått pakke i posten! Kjempeglaad :D Har fått meg pudderet eller bronzeren fra Too faced, Too faced chocolate soleil! Pudderet er såå bra! Du får en veldig natrulig fin farge og det som er så bra er at det lukter sjokolade, naaam! 

 

 

 

 

-Har dere testet dette pudderet før?

-Gabrielle<3

 
DATO: 22.10.2012 / KLOKKESLETT: 14:50

0 kommentar(er)

Hei!

Var på kino i går sammen med Amanda! Kinoen var bare såå spennende!! :D Anbefaler alle å se den! Den slo ikkje eneren men var ikke langt i fra! Den var spennende fra begynnelse til slutt. Satt å bare tenkte: "wæææ" gjennom hele filmen, haha!   

 

 

 

-Har dere sett den?

-Gabrielle<3
DATO: 14.10.2012 / KLOKKESLETT: 15:41

1 kommentar(er)

Hei!

Tusen takk for alle fine kommentarer!! :D Prøvde ut en rød leppestift i dag. Jeg føler selv at jeg ikke kler skarpe, sterke farger på leppene, men denne her gikk vel! Synest der er så fint med markerte fine lepper :D Denne leppestiften er fra Biotherm i fargen 210!

Blogges :D

 

 

-Liker dere røde lepper?

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 26.09.2012 / KLOKKESLETT: 21:29

1 kommentar(er)

Hei!

Nå har det endelig kommet online shopping hos Bik Bok!! Det er så braa :D  Elsker det! Nå blir det bare så mye enklere å kjøpe klær hos bik bok, for nå slipper jeg å være avhengig av å dra til byen for å shoppe på Bik Bok, siden nærmeste Bik Bok butikk er 2 timer her fra...

 

 

-Har dere sjekket ut nettbutikken?

-Gabrielle<3
DATO: 07.09.2012 / KLOKKESLETT: 18:06

3 kommentar(er)

Hei!

Endelig heeelg! Når jeg kom hjem fra skolen i dag lå der en pakke å ventet på meg hjemme :D For 2 dager siden bestillte jeg noen produkter fra Makeup Mekka, sykt rask levering!! Jeg bestillte en highlighter med litt glitter i, veldig fin! Så bestillte jeg løsvipper, lipgloss, leppestift, koster og øyenskygge! Veldig fornøyd med alle produktene!


Highlighteren!


Lippgloss og leppestift i nude farger!


Lødvipper og øyenskygge i en brun tone!

VERDENS BESTE koster!! De er såå sykt myke! Elsker dem!

 

Nå har Makeup Mekke et 10-kroners salg som varer kun til midnatt i dag! Så vær rask! Trykk HER!

 

-Hva synest dere om produktene?

-Gabrielle<3

 
DATO: 02.09.2012 / KLOKKESLETT: 20:35

3 kommentar(er)

Hei!

Satt å kikket litt på nelly.com. Og da kom jeg over noen syykt kule pumps! Det var bare såå fine!! Tror jeg må kjøpe dem!599,-//HER

 

-Hva synest dere?

-Gabrielle<3
DATO: 26.08.2012 / KLOKKESLETT: 23:08

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har det kommet en ny trend, ankle cuffs. Personlig synest jeg det er ganske tøfft, og rocker opp antrekket om du har veldig enkle sko! :D Det finnes i sølv, gull og rødt! Jeg kunne tenkt meg noen i sølv. Veldig stilig! 

Rødt//HER                                              Gull//HER                                                 Sølv//HER

 

Jeg fant desse på nelly og koster kun 149,-!! Og nå er det fri frakt til midnatt, så løp og kjøp!! :D

 

-Har du eller skal du ha slike?

-Gabrielle<3
DATO: 14.08.2012 / KLOKKESLETT: 14:09

2 kommentar(er)

Hei!

Etter jeg hadde laget ferie-innkjøp innlegget og publisert det, synest jeg det var noe som manglet og da kom jeg på hva det var! :D Så da tenkte jeg at jeg måtte legge dem ut!


Juicy Couture, Viva la juciy parfymen. Den er bare sykt god!!


Too faced øyenskygger! Veldig fine farger. Har ikke prøvd alle enda men de som jeg har prøvd har vært fine!

 

-Hva synest dere om innkjøpet?

-Gabrielle<3
DATO: 05.05.2012 / KLOKKESLETT: 16:15

1 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg vise dere hvordan håret mitt ble og hvordan neglene mine ble! Veldig fornøyd med begge deler! :D  

FØR:NÅ:


Du ser ikke så veldig mye forskjell men det har blitt litt lysere! Og ikke så veldi gult!

Også her er neglene mine! veldig fornøyd!

 

-Hva synest dere?

-Gabrielle<3
DATO: 28.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:16

2 kommentar(er)

Hei!
Nå sitter jeg ut hos Camilla å Iver å spiser pizza! Koser oss! Også har vi baket brownies! Naam! :D Vi skal se Paradise Hotel også skal vi legge oss!

-Hva synest dere om bildene?
-Gabrielle<3
DATO: 21.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:03

3 kommentar(er)

Hei!

I dag jeg hatt en utrolig kjekk dag på jobb! Jeg har vært i kontakt med de 5 største interiørbloggerene i Norge! Først dro jeg inn på bloggene deres og så hvilken stil og farger de liker! Også sendte jeg 2 farger med spraymaling til dem som de skal får teste ut! Kanskje blogger de om det på bloggen sin!? Så blir produktet enda mer kjent? Det er altså Aerosoler (Motip Carat) jeg prater om! For dere som ikke vet hva det er så er det sprayer i de mest fantastiske farger som du kan spraye hvor du vil! På møbler, metall, kjøkkeninnredning, biler, inne og ute! Visst der er noen som er interesserte kan dere sjekke ut denne siden http://www.westing.no! :D 

Aerosoler

Og i morgen blir jeg forresten 15 år! :D Haha, halvveis til 30!  Gleder meg egentlig! Bare 1 år igjen til piddelappen. Nå skal jeg straks på øving i kirka til samtalegudsteneste også skal jeg treffe noen venner! :D

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Har dere hørt om dette produktet før?

-Gabrielle<3
DATO: 13.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:28

3 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært på skolen også ble jeg med Amanda på piano! Så satt vi på Einedalen skole å snakket og så litt på naturfagsprøven vi skal ha! Også nå skal jeg skrive resten til prøvearkene vi får lov å ha med oss på prøven! :D Ellers så fikk jeg pakke i posten i daag! Fikk meg bare Minerals foundation! Er kjempefornøyd med den foundationen! :D  Her kjøpte jeg min! Den er faktisk nedsatt 20% nå! 


Fargen medium beige!

 

Senere får jeg besøk av Amanda & Inga! :D

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Hvilken foundation bruker dere?

-Gabrielle<3
DATO: 12.03.2012 / KLOKKESLETT: 19:20

6 kommentar(er)

Hei!

I dag var jeg med tante ut i Fosnavågen på en liten handletur. Og der kjøpte jeg meg betakaroten!  Veldig bra kostilskudd for deg som vil bli brun fortere og som vil ha en farge som varer! Jeg hadde det i fjor også! Men då tok jeg bare etter turen til Spania. Men jeg synest at brunfargen holdt seg fin veldig lenge! Det er veldig mange positive sider med betakaroten! Så her kan dere lese mer om betakaroten og bestille! :D Jeg er vertfall veldig fornøyd!

I kveld er det premiere på Paradise Hotel på tv3 kl.21.30! Jeg skal vertfall se! :D

 

-Har dere prøvd betakaroten før?

-Skal dere se Paradise Hotel?

-Gabrielle<3

Design av

hits