hits

Image and video hosting by TinyPic</a>

DATO: 31.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:08

4 kommentar(er)

Hei!

I dag ble jeg med Camilla hjem etter skolen. Kjempegøøy! :D Hahaha for det første etter vi hadde gått ut av bussen var jeg så flink å miste mobilen min rett i bakken... Den ble heldigvis ikke knust! Når vi kom til Camilla satt vi å spiste chips, drakk brus og gjorde lekser. Også chattet vi litt med folk. Så spiste vi middag, også skulle vi liksom lage "må gjøre videoen" men vi hadde utrolig dårlig tid så vi fikk ikke laget hele men vi skal lage den helt ferdig på torsdag! :D  Så dro vi på MOT på skolen!  Og nå er jeg endelig hjemme og har nettopp dysja! 


Blogges! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 30.01.2012 / KLOKKESLETT: 21:28

3 kommentar(er)

Hei!

Tusen takk til alle fine kommentarer! :D Nå har jeg øvd og øvd til engelsk, så nå håper jeg det går bra i morgen! Isted laget mamma kakao og stekte grove baguetter, det var godt! :D Nå skal jeg bare chille litt før jeg legger meg! I morgen skal jeg bli med Camilla hjem etter skolen også skal vi lage "må gjøre videoen" som dere har ventet så lenge på! Men i morgen kommer den sikkert viss ikke noe går gale! haha :D


Cool times-hot drinks! ;)

 

-Gleder de dere til "må gjøre videoen"?

-Gabrielle<3
DATO: 30.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:01

9 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg kun vært inne og lest til engelsk prøven jeg har i morgen! Er så sykt lei! Men nå skal jeg straks ta en pause å spise druer og se Hotel Cæsar! Har vært sykt sliten og trøtt i dag også, så vet ikke hva det er... Blir sikkert syk. Veldig kjedelig viss jeg blir syk nå, for jeg skal og skal gjør noe sykt gøy i helgen! :D Gleder meg noe så sykt!

Snakkes! ;)

 

-Har dere mange prøver?

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 30.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:57

0 kommentar(er)

Hei!
I dag har vi baket skoleboller på skolen! Kjempekjekt! Og de ble kjempegode! Nå skal jeg gjør lekser og øve på den svære prøven i engelsk i morgen... Har hørt rykter om at den er på 6 sider... Så nå er det bare å øve!

-Hva skal dere gjør i dag?
-Gabrielle<3

 

 

 

 
DATO: 29.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:10

4 kommentar(er)

Hei!

Har så sykt lyst på nye klær! Så her kommer noe av det jeg har lyst på!

// Bik Bok

 

-Noe du liker?

-Gabrielle<3
DATO: 29.01.2012 / KLOKKESLETT: 15:29

3 kommentar(er)

Hei!

Tusen takk for alle fine kommentarer! For et nydelig vær det er i dag! Sol, blå himmel og 7 grader! :D  Jeg er vertfall glad!


Nå drar jeg straks i selskap til bestemor som har bursdag! :D Blir sikkert koselig, får møte mange i familien igjen, er ikke ofte det skjer! Jeg har baket brownies og mamma har laget salat. Så skulle de lage gryterett og mer kaker! Kjenner jeg har veldig lyst på kake! Her er noen bilder jeg tok isted.
Kjole fra Bik Bok // Sko fra Bianco 


-Hva synest dere om oufiten?

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 28.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:47

4 kommentar(er)

Hei!

I dag startet jeg som sagt dagen med en joggetur! Så har jeg bare chillet og sett litt tv. Også har vi hatt besøk av tante og kusinene mine! :D Også har jeg bare gått i onepieceen min og chillet. Ble veldig slapp og trøtt etter joggeturen! Haha! Så har jeg spist middag, kyllinggryte, sett på Mgp og spist godteri  :D Også har jeg tatt noen bilder!

Snakkes! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 28.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:26

5 kommentar(er)

Hei!

I går kveld hadde jeg det utrolig gøy! Først møtte vi noen venner på Elmirs og så gikk vi opp på kulturhuset, men så fant vi ut at det var 2 timer igjen til nattcup skulle begynne så vi gikk ned igjen på Elmirs. Der kjøpte Inga seg chips og vi andre Burn. Vi satt å bare snakket før vi gikk opp igjen på kulturhuset. Vi var der sikkert en halv time før og da var det allerede mye folk! Hadde en fantastisk kveld! 

I dag sov jeg til 13.00 også dro jeg rett på en herlig joggetur! Deilig å endelig få trene igjen, siden det har vært mye is på veiene til nå! :D

Nå skal jeg bare slappe av! Er veldig trøtt og sliten i dag...

Dere må ha god helg og ha en super lørdag! :D
Gårsdagen!


Jogge-outfit!

 

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 27.01.2012 / KLOKKESLETT: 18:26

5 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg besøk av Amanda!! Nå har vi ordnet oss og spist taco! :D  Nå sitter vi chiller før vi drar på nattcup! Det blir sikkert gøy!! Om ikke så lenge drar vi å møter noen venner i Fosnavåg!  Ha en fin kveld!


Peace!

 

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle&Amanda<3
DATO: 26.01.2012 / KLOKKESLETT: 21:53

4 kommentar(er)

Hei!

I dag kom mamma hjem med ny joggetights til meg! Jeg bare elsker deen! Sykt behagelig og sitter bra på! Gjett om jeg skal begynne å jogge mye da når isen drar! :D:D  Gleder meg til å komme i form igjen! Nå sitter jeg å øver på naturfagprøve og blogger! God kombinasjon eller hva? Gleder meg mye til i morgen! Skal på nattcup med en god gjeng! :D
Snakkes! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Hva synest dere om joggetightsen?

-Gabrielle<3
DATO: 26.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:29

1 kommentar(er)

Hei!
Da har jeg kommet ned på biblioteket med Amanda og skal snart på Elmirs med noen venner! :D Gleder meeeg! :D Har prøver i morgen så er veldig stressa!

-Hva skal dere gjør i dag?
-Gabrielle<3
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 15:55

1 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, det var en veldig tung og kjedelig dag egentlig.. Først så fikk jeg anmerkning fordi jeg kom for sent til timen, når jeg egentlig ikke kom forsent men skulle hjelpe noen med å finne et stoff til noen puter i K&H hahaha! Også holdt jeg på å tryne på isen også har det bare vært kjedelige fag... Men nå skal ikke jeg syte mer! Ja nå skal jeg straks begynne på siste del av leksene også skal jeg prøve bunad med en slik dame som monterer den! Også skal jeg til noen venner, kjekt!! :D

We Heart it :D | ''Always be Happy'' 
Snakkes! ;)

 

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 24.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:20

1 kommentar(er)

Hei!

Har ikke så mye å blogge om siden det bare går i skole, lekser, prøver osv... Så har ikke noe særlig å blogge om... Det jeg har gjort i dag det var å ta bussen hjem, gå mange meter på glatt is opp til huset mitt, spise mat, gjør lekser også være på dataen! :)  Det er dagen min i dag! Såå spennende! Senere skal jeg prøve å bli ferdig med hjemmeregningene!


Snakkes! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 23.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:23

0 kommentar(er)

Hei!

Ja da var det en ny uke! Mandager er altid veldig chill og kjedelige! I dag på skolen laget vi torsk, poteter og gulrøtter! Var ikke noe spesielt godt... Ellers har vi veldig mange prøver denne uka her, så visst dere synest jeg blogger lite er det pga jeg leser og øver til prøvene.... Uansett så skal vi kanskje prøve å lage "må gjøre videoen" på onsdag! :D 


Snakkes! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Har dere mange prøver?

-Gabrielle<3
DATO: 22.01.2012 / KLOKKESLETT: 22:20

0 kommentar(er)

Hei!

Jeg må desverre skuffe dere å si at vi ikke har laget "må gjøre videoen" enda...  Vet ikke hvor tid vi skal lage den enda siden jeg har veldig mye å gjør denne uka her! Men skal prøve å få laget den en dag denne uken, kanskje i helgen??  Isted var jeg hos Amanda veldig koselig! Vi satt å pratet og så tv! 

▲Little Mermaid PagePersis(tente) de(mais)Your Daily Pictures and Quotesadvice, advise, black and white, give up, motivational, never - inspiring picture on Favim.com▲Little Mermaid Page-

// weheartit 

 

-Natta!

-Gabrielle<3
DATO: 22.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:44

3 kommentar(er)

Hei!

I dag sov jeg lenge! Og når jeg sto opp var det sol, blå himmel og snø ute! Veldig fint! Etter jeg spiste frokost gikk jeg ut på tur med mamma og søskenene mine! Det var sykt glatt ute, så jeg hold på å tryne flere ganger, flauut! Haha men det gikk heldigvis bra! På veien hjem var mamma å dei så treige at jeg jogget hjem, frisk tur! Nå har jeg nettopp dysja og får kanskje besøk av Amanda og Camilla! Vet ikke om vi skal lage "må gjøre videoen" i dag vi får se hva vi får tid til! 


Har ikke vært flink å tatt bilder i dag nei...

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 21.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:00

4 kommentar(er)

Hei!

Hadde en veldig koselig kveld i går! Vi pratet, spiste pizza, chips og karameller! Også skulle vi egentlig se film men det ble ikke noe av fordi klokka gikk veldig fort når vi hadde mye å snakke om! I dag sto jeg, Amanda og Inga opp klokken 8!! Fordi vi skulle i kirken klokken 10 for å møte noen folk, og på noe konf-ting! :D  Var faktisk ganske funny! Også dro vi på Elmirs! Også kikket vi litt i butikker før vi dro tilbake til kirken og hadde seminar! Nå skal jeg slappe av, før tante og søskenbarna mine kommer på besøk, de skal ete lasagne med oss, koselig! :D


Snakkes! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 21.01.2012 / KLOKKESLETT: 08:59

1 kommentar(er)

Hei!
Nå har jeg, Amanda og Inga stått opp og ordnet oss før vi drar i kirka på konf-ting! :) Også skal vi på Elmirs med noen andre folk, kjekt! :D

-Hva skal dere i dag?
-Gabrielle<3
DATO: 20.01.2012 / KLOKKESLETT: 15:36

1 kommentar(er)

Hei!

Aaah ble så glad når jeg våknet i dag og så ut at det var snø!! Første gang det har vært snø i år! Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen! Istad var jeg ute å tok bilder, har vært flink i dag!! :D  Måtte jo ta litt bilder når det ble så fint vær i dag! Sol å snø!

Bukse fra Bik Bok // Bluse fra Bik Bok // Jakke fra Vero Moda // Sko fra Euro Sko 

 

Senere skal jeg kanskje ut til Inga med Amanda, så skal vi ha jentekveld og overnatte! Skikkelig kos!  Visst jeg får tid på søndag skal vi kanskje lage "må gjøre viedoen"!

 

-Hva skal dere gjør i dag?

-Hva synest dere om oufiten?

-Gabrielle<3
DATO: 19.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:23

1 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp dysja, og nå sitter jeg bare å slapper av og spiser rester av julekakene før jeg skal se Hotel Cæsar! Det er så spennende!! :D Har ellers ikke så mye å blogge om! Eller på dans i dag har vi fått ny sang og ny koreografi, så nå er det bare å øve! Vi har sangen Born this way av Lady Gaga! Tror dansen blir veldig kul!


Har blitt veldig mange bilder fra ballet i det siste med det er fordi jeg ikke har tatt noen nye bilder.. Skal bli flinkere ;)

 

-Følger dere med på Hotel Cæsar?

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 19.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:37

1 kommentar(er)

Hei!
Nå sitter jeg på biblioteket med noen venner! Vi skal prøve å forberede "må gjøre videoen"! :) Tar ikke med alt dere har sendt inn men noe!
-Gabrielle<3
DATO: 18.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:11

5 kommentar(er)

Hei!

Savner noe så sykt sommeren! Så nå tenkte jeg at jeg skulle dele noen bilder med dere fra sommeren 2011! I 2011 var jeg på Bud, en ferieplass utenfor Molde også var jeg i Spania med familien min! Kjempekjekt! Vi bodde på et leilighetskompleks bare 200m fra stranden og sentrum! Hadde en super sommer! Men her hjemme var det ikke så gøy... Vi hadde ikke en skikkelig dag med fint vær...!

Her var da jeg var på Bud og Moldejazz!


Moldejazz! Sykt fint vær og mye folk!

Spain here I come!Her bodde vi!Altea!


Pizzeria!


Chiller på Ola`s!


Søstra mi Tiril!


På  Mundomar!

Såå søt!


Skulle ta bilde med en sjøløve!

Delfiner!
På marked med 1 stk lei Tiril! Hahah!

Badenymfen Jan Olav!Ispause treng vi når det er over 30 grader!Fine søsteren mi!


Haha meg i kjent stilling om morgenen!


Søte broren!


Bølger jaa!


Driver med Gabrielle?!Da reiser vi hjem!


1 stk brun og blid Gabrielle!

 

-Hva synest dere om bildene?

-Hvor var dere på ferie i 2011?

-Savner dere sommeren?

-Gabrielle<3
DATO: 18.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:25

0 kommentar(er)

Hei!

Tusentakk til alle som er innom bloggen min og kikker og kommenterer! Setter stor pris på det! :D  Må gjøre videoen kommer en dag når jeg får tid til å lage den! Skal prøve å få laget den i neste uke! Ja overskriften sier vel seg selv! I dag har jeg vært på skolen også på konfirmantundervisning! Så når jeg kom hjem gjorde jeg litt lekser og spiste middag! Så nå skal jeg bare skrive en labrapport før jeg skal bare slappe av!


Snakkes!

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 17.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:00

8 kommentar(er)

Hei!

Nå er jeg nettopp ferdig med leksene, deilig! Så nå blir det bare å chilla resten av dagen og se på tv! Har ikke sett tv på lengee! Jeg, Amanda og camilla tenkte vi skulle ha "må gjøre video" en dag! :D Så det er bare å komme med forslag til hva vi skal gjør! Vet ikke hvor tid det blir enda men tror det ikke blir så lenge til! Så bare kom med forslag!!


Snakkes!

 

-Forslag til hva vi kan gjøre på "må gjøre videoen"?

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 16.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:03

0 kommentar(er)

Hei!

I dag har det vært en chill dag på skolen! I de 3 første timene hadde vi kjøkken, og vi laget kyllingsalat med foccaciabrød! Kjempegodt! Etter skolen ble Amanda med meg hjem, koselig! Nå skal jeg bare chille også skal jeg sikkert se hotel cæsar også skal jeg prøve bunaden min! 


Snakkes!

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 15.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:34

2 kommentar(er)

Hei!

Da skal jeg svare på spørsmålsrunden! Kom ikke inn så mange spørsmål men jeg kan jo svare på de som kom inn! :)

Når og hvorfor startet du å blogge? Jeg startet å blogge 2. oktober i år og jeg begynte å blogge fordi alle sa det var så gøy og da fikk jeg også lyst til å blogge! Og det er bare kjempekjekt, du kan dele hverdagen din med andre! 

Kan du gi et hint om hva so skjer fremmover? Eeem.. jeg skal reise en plass med beste jentene også skjer det bare mye kjekt fremmover, så dere får følge med på bloggen! Også blir det bare nærmere og nærmere sommer!

Hvor tid skal du ta hull i navlen? Jeg skal ta hull i navlen rett etter konfirmasjonen! Gleder meg!

Har du noen i kikkerten? Njaaa kanskje??!! 

Favoritt is? Tror det blir Mcflurry med oreo!<3

Favoritt mat? Biff, pizza, taco, kylling og julemiddag!

Favoritt drikke? Det er alt av brus, cider og vann etter trening!

Gleder du deg til ball? Ball har vært og det var bare kjempekjekt! Tror det er det beste ballet jeg har vært på!

Tid vi skal på aktiv spør camilla? Kanskje vi kan dra en dag i uken som komme?!

Bestevenner? Mine aller nærmeste er Amanda, Inga og Camilla!

Liker du sladder? Ja jeg gjør vel det!

Hva synest du om I? Jeg synest I er fin, kjekk og snill!

Kan du legge ut sminkevideo før ball? Hmm ballet har vært så jeg kan nok ikke det.

Svare på video? Jeg prøvde å laste opp videoen med spørsmålene men alt klikket, så det gikk ikke så bra...

Favoritt sko? Det må bli mine kilehel sko eller de skoene jeg brukte på ballet. 


Favoritt hårstil? Hmm på meg selv er det enten stritt eller bølget!

Hvordan hadde din drømmegutt sett ut? Høg, kjekk, litt muskler og mørkt hår (brunt, svart)! 

Liker du noen nå? Njaa kanskje ?

Kan du lage fjortissvideo? Nei tror ikke det...

Kan du lage sminkevideo av slik du sminker deg på skolen? Kanskje visst jeg får til å laste opp videoer igjen.

Har du mange søskenbarn? Jeg har 10 søskenbarn og 4 halvsøskenbarn!

Kan du lage "må gjør video"? Visst jeg får med meg noen venner på den og jeg får til videoene så!

Hvordan kamera bruker du? Jeg bruker enten mitt Canon Powershoot eller mamma sitt Canon eos 550D.

Yndlingsfag? Enten samfunnsfag eller gym!

Yndlingsfarge? Lilla eller blå!

 

Ja det var svarene på denne spørsmålsrunden! 

Ha en fin søndag videre! Snakkes! ;)

-Hva skal dere gjør i dag?

-Gabrielle<3


 

 
DATO: 14.01.2012 / KLOKKESLETT: 20:14

1 kommentar(er)

Hei!

Hadde en fantastisk kveld i går!! Vi koset oss med pizza, brus, leker, dans, musikk og kjekke folk!! :D Tror det er det beste nyttårsballet jeg har vært på! Så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg og noen bilder som jeg tok! Tok ikke så mange siden jeg danset veldig mye og ikke orket å ta me kameraet overalt!Her er da kjole min fra Nelly! 


Og skoene fra Bianco!

 

Og nå kommer det et bildedryss!! :D


Amanda & meg!


Amanda & meg ja!


Inga, Ingrid & Camilla!


Amanda, meg & Josefine!


Søteste paret Inga & Kalle!


Josefine!


Nora!

 

-Hva synest dere om bildene?

-Gabrielle<3
DATO: 14.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:48

1 kommentar(er)

Hei!

Har vært lite blogging i det siste med har hatt det veldig travelt med lekser, prøver og ordning før ball! Men nå skal det bli mer!! :D  Hadde en fantastisk kveld i går! Kommer et innlegg senere fra kvelden i går! Vil bare minne dere på at i mårgen kommer jeg til å svare på spørsmålrunden! Så bare spør HER!

Nå skal jeg ut i Fosnavågen med mamma! Snakkes senere! ;)


-Hva skal dere gjør i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 13.01.2012 / KLOKKESLETT: 20:07

1 kommentar(er)

Hei!
Nå er jeg på nyttårsball med en herlig gjeng! :D Nå sitter vi å spiser pizza og drikker brus! Koser oss veldig! Senere skal vi sikkert danse og jeg håper at jeg tar mange bilder!! :D

-Hva gjør dere i kveld?
-Gabrielle<3
DATO: 12.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:26

0 kommentar(er)

Hei!
I dag har jeg bloggfri dag siden jeg har alt for mye å gjøre!! Har 2 prøver i morgen og lekser igjen, så håper dere forstår!
-Gabrielle<3
DATO: 11.01.2012 / KLOKKESLETT: 18:33

2 kommentar(er)

Hei!

I dag dro jeg rett ned i Fosnavågen med noen venner! Vi gikk litt rundt å kikket også dro vi på Elmirs å spiste pizza og traff noen til! Kjempe koselig! :D Og gjett hva?! I dag fikk jeg kjolen miin!! Er kjempe fornøyd! Kommer bilder av den på når jeg får tid, har sykt mye å gjøre! Mye lekser og prøver... Og tror ikke jeg svarer på spørsmålrunden i morgen siden de ikke har kommet så mange spørsmål og jeg har ikke tid i morgen...  Så fortsett å spør spørsmål!! HER!

Nå skal jeg straks dra til noen venner! Snakkes! ;)

 

Har ikke tatt noen bilder i dag... Kameraet mitt er utladdet...

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 10.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:09

4 kommentar(er)

Hei!
Nå sitter jeg å chiller med frustrerte fruer og venter på min lille pizza :D Deilig å slappe av etter så mye lekser som jeg har gjort! Så nå skal jeg bare kose meg før jeg kanskje drar på aktiv!

-Bruker dere å se frustrerte fruer?
-Gabrielle
DATO: 10.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:53

1 kommentar(er)

Hei!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra skolen! Vi hadde gym de 2 siste timene, og der skulle vi øve på å gå gut å jente til ballet! Haha.. Nå sitter jeg å prøver å gjøre lekser og spiser ritz kjeks! :D Senere skal jeg kanskje på Aktiv å trene med Amanda :D Må komme i form!

Det er ikke mange som har stilt meg spørsmål til spørsmålsrunden! Så begynn å spør mange spørsmål!! SPØRSMÅLSRUNDE!


Snakkes!

 

-Hva skal dere gjør i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 09.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:23

3 kommentar(er)

Hei!

I dag har det vært en chill dag på skolen! Deilig med mandag som er chill! Ja og nå er det lekser for fullt igjen! Dritt kjedelig men må bare gjøres... Gleder meg noe såå sykt til fredag for da skal jeg på nyttårsball! Har ikke fått kjolen min enda men håper på at den kommer snart!! Ellers har jeg mye å glede meg ti fremover men kan ikke si for mye! Nå senere skal jeg prøve å få gjort litt til lekser før jeg skal dra å ta mål før jeg skal montere bunaden min!

Das Gl  La joie de vivre 

// Weheartit

Snakkes!

Husk å spør spørsmål på spørsmålsrunden!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 09.01.2012 / KLOKKESLETT: 15:04

6 kommentar(er)

Hei!

Ja da starter jeg en spørsmålsrunde! Som sist kommer jeg ikke til å svare på alt for private spørsmål! Men det er bare å spørre i vei!! Kommer til å legge ut svarene på torsdag visst jeg får tid! -Gabrielle<3

 
DATO: 08.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:05

3 kommentar(er)

Hei!

Først vil jeg bare si tusen takk til alle som kommenterer og leser bloggen min, dere er fantastiske!:D

I dag våknet jeg og ble kjempegla da jeg så at det var sol ute, frost og blå himmel! Hva er vel bedre en det en dag i januar? Det var bare så kjekt å se sol igjen! Lenge siden sist! Så i dag har jeg vært på en super fin fjelltur med Amanda! På fjellet var det sykt glatt, skikkelig skummelt! Men kom oss heldigvis ned igjen uten noen brudd... haha! 

Nå kjenner jeg den deilige lukten av lammelår i hele huset! Skal bli godt! 

Jeg og Amanda på fjelltur! 

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 07.01.2012 / KLOKKESLETT: 14:34

3 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg straks ut i Fosnavågen en tur! Senere skal jeg ut til Inga med noen folk! Blir gøøy! 

Tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde enten i morgen eller på mandag! 

Men er kommer outfiten for i dag!
Genser fra Bik Bok // Bukse fra Bik Bok // Ring fra markedet i Spania 

 

-Hva synest dere om outfiten?

-Gabrielle<3
DATO: 06.01.2012 / KLOKKESLETT: 20:29

1 kommentar(er)

Hei!
Nå er jeg ute og koser meeg! Har det sykt gøy!
Ha en super kveld lesere!

-Hva gjør dere i kveld?
-Gabrielle<3
DATO: 06.01.2012 / KLOKKESLETT: 17:22

0 kommentar(er)

Hei!

Jaa da er det endelig helg igjen! Synest det har vært nok med 3 dager på skolen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb så nå er det helg! Tror jeg skal ut senere med noen venner! Gleder meg! Skal bli gøy, er lei av å sitte hjemme! Har ikke tatt noen nye bilder men det kommer sikkert et innlegg før jeg drar! 


Snakkes!

 

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle<3
DATO: 05.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:10

7 kommentar(er)

Hei!

Det er ikke noe spesielt så skjer i hverdagen min nå for tiden... Bare skole, lekser osv. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere nyttårsballkjolen min som jeg har bestilt på Nelly! Synest den var veldig søt og fiin! Håper den er like fin på! Dere skal få se den på når jeg får den!

Rare Fashion - Embellished Dress

Snakkes!

-Hva synest dere om kjolen?

-Gabrielle<3

Design av