Image and video hosting by TinyPic</a>

DATO: 29.02.2012 / KLOKKESLETT: 22:00

0 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært å hentet bunaden min! Kjempefornøyd, så nå er den klar til jeg skal konfirmere meg! :D Ellers var jeg sta å jogga isted. Kjempedeilig å jogge når det er litt regn, vindstille og høg musikk på ørene! Også tok jeg litt styrke etterpå! Så nå er jeg utslitt, deilig å slappe av med blogging ;)


Klar til joggetur!

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 29.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:00

4 kommentar(er)

Hei!

Detter her er egentlig en veldig spesiell dag. Denne dagen her eller datoen er kun hvert fjerde år! Sykt at vi allerede er ferdig med februar, vi begynner på vårmåneden mars og jeg blir 15 år om 22 dager!! :D I dag har jeg vært på skolen, også kom jeg hjem og gjor litt lekser og nå skal jeg prøve å bli ferdig med engelsk fremføringen min! Senere skal jeg hente bunaden min visst den passer! Nå skal jeg vise dere et smykke jeg er veldig glad i! Fikk det med Amanda en gang, det er med et skjell også er det en sølv runding med 2 krystaller i!


Her er det!


Blogges! ;)

 

-Hva synest dere om smykket?

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 28.02.2012 / KLOKKESLETT: 22:22

2 kommentar(er)

Hei!

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem! Har vært på sykkeltur med Amanda ned på Mix, så på litt filmer og kjøpte tyggis og litt godteri! Etter det så syklet vi litt rundt også dro vi hjem til Amanda! Veldig koselig, vi drakk solbærtoddy, spiste sjokoladekuler og appelsiner! Også så vi litt på tv og pratet!

Nå sitter jeg å forbereder fremføringen vi skal ha i norsk i morgen! Ønsk meg lykke til! Trenger det virkelig!


Her er vi jah! Sier ikke mer...

Natta! :)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 28.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:55

1 kommentar(er)

Hei!

Har blitt veldig hekta på den nye sangen til Far East Movement sammen med Justin Bieber, Live my life! :D Synest den var veldig kul og fin! http://www.youtube.com/watch?v=lf3vDdPFWyA Sjekk den ut! 

Ellers hadde vi gym i dag på skolen, og vi trente håndball! Sykt gøy! :D Vi skal ha håndballturnering på skolen før påske, så det blir nok gøy og spennende! Nå skal jeg prøve å gjør litt engelsk framføring også skal jeg sykle med Amanda ned på Mix, det er kjempefint vær i dag! Faktisk ikke kaldt og litt sol. Ble utrolig varm i dunparkasen min i dag!


Snakkes!

 

-Hva synest dere om den nye sangen?

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 27.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:26

0 kommentar(er)

Hei!

Blogg.no har en konkurranse der du kan vinne et reisegavekort til 5000,- fra STA Travel, Eva Mendes kjoler og cocio t- skjorter! Synest det var en virkelig kul konkurranse! :D Hadde jo våre supert å vinne et reisegavekort da!

 

cociovinnDATO: 27.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:19

4 kommentar(er)

Hei!

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra en veldig regnfull joggetur men deilig var det! :D Har nettopp dysja og nå sitter jeg bare å chiller før Hotel Cæsar begynner! 

Ville bare minne dere på at på blush.no og gratis frakt! Så nå er det bare å bestille varer! :D


Blogges! ;)

 

-Hva har der gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 27.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:06

1 kommentar(er)

Hei!

I dag var det på igjen med skole. Hadde M&H i de 3 første timene og vi laget biffsnadder! Det vart bare såå godt!! :D Ellers så har jeg engelsk framføring til fredag som ikke kommer til å gå bra og en norsk framføring i morgen som går kanskje litt bedre?!  Ellers har vi prøvd ut å være 10. klassinger i dag, siden alle 10. klassingene hadde fri i dag. Sier bare en ting, gleder meg til 10. klasse! :D Nå skal jeg se home&away, shiit det har visst begynt... Jaja men vi blogges sikkert senere! ;)

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 26.02.2012 / KLOKKESLETT: 20:44

4 kommentar(er)

Hei!

Nå sitter jeg på nelly og her har kommet så mange nye klær med herlige vårfarger! Kjenner jeg gleder meg til våren og sommeren! Når det begynner å bli lenger lyst ute, varmere, slippe å bruker boblejakker/kåper, skjerf. Gleder meg noe så sykt til å bruke shorts, topper og kjoler! Sene sommerkvelder med venner, grilling, soling og bading! Aaaah klarer ikke å vente!! :D

Men her er vertfall noe fint jeg fant på nelly!

Chiffon Bandeau DressElise Ryan - Satin Bodycon Trim Mesh DressTe Amo - Maya One Shoulder Dress

Finner du HER!                                       Finner du HER!                                       Finner du HER!

Reverse - Stud Shoulder DressJeane Blush - Jones DressTraffic People - Prairie Jessica rabbit

Finner du HER!                                       Finner du HER!                                       Finner du HER!       

 

-Hva synest dere om kjolene?

-Gleder du deg til vår og sommer?

-Gabrielle<3
DATO: 26.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:04

2 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en kald og frisk fjelltur! Hadde på meg skrittelleren, og nå har jeg gått 6113 skritt! Øker faktisk veldig mye motivasjonen til å trene! Haha men har noe igjen til 10 000! Nå skal jeg bare slappe av og kose meg siste dag av vinterferien! Senere skal jeg kanskje prøve å lage fondantkake! 

6113 skritt!

 

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 25.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:24

3 kommentar(er)

Hei!

I dag sov jeg til klokken var litt over 12! Kjempedeilig! Bare en dag igjen med vinterferie før skolen begynner igjen... Men det skal bli deilig å komme tilbake til hverdagen igjen! I dag har jeg vært i Fosnavågen med familien. Også gikk turen ut til bestemor på besøk, koselig! :D Her kommer innkjøpene mine!


Bukse fra Cubus 199,-


Silver neglelakk fra Max Factor 59,-


Mascara fra Lòreal 179,-

 

Nå skal jeg straks spise middag, ellers vet jeg ikke hva jeg finner på i kveld! :)

Ha en fin lørdagskveld!

 

-Hva synest dere om innkjøpene?

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3

 
DATO: 25.02.2012 / KLOKKESLETT: 00:16

2 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg laget meg mylovebasket konto! :D Her er mye klær og du får liksom oversikten over klær også kan du samle poeng og få followers! :D  Er ikke helt inni det enda men prøver å lære meg med det! 

Dere kan følge meg her!

 

-Har dere mylovebasket?

-Gabrielle<3
DATO: 24.02.2012 / KLOKKESLETT: 17:53

5 kommentar(er)

Hei!

Tusen takk for alle fine kommentarer! Nå har jeg endelig fått i orden ladderen min til dataen igjen :D Så da blir det blogging! I dag har jeg vært ut i Fosnavågen på Cubus igjen å shoppet litt til! Pluss så har jeg handelt klær til pappa! :D Hahaha... Men nå kommer noen bilder fra hytteturen jeg var på!


Hytta!


Skitrekket

situasjonsbilde!


Tante & onkel sin hytte var nedesnødd!Se snøhytten min daaa!!
Mye snø ja!


Skitur!


Slalomskiene mine!Utsikt

Det var litt av bildene! Nå skal jeg lage taco til familien! :D

Ha en fin fredagskveld!

 

-Hva synest dere om bildene?

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle<3

escvinn2rrDATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:37

12 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært ut i Fosnavågen på åpningen av Cubus! Der var sykt mye folk! Tror jeg aldri har sett så mye folk ut i Fosnavågen før! Tror jeg stod i kø for å betale i 1 time og 30 min! Jeg kjøpte meg en bikini, en topp, en shorts og en mascara! Det var 40% rabatt på alle klær og 15% rabatt på make-up! Det var mye mer jeg hadde lyst på men jeg orket ikke mer i dag, vart så sliten! Men skal ut igjen i morgen! Her er det jeg har kjøpt meg! Alt er fra cubus utenom jakken.


Bikini kr 149,- Bikinitruse 79,-


Shorts 199,-


Topp 149,-


Jakke fra Gsport 150,-

Nå får jeg straks besøk av Amanda, kos! :D

 

-Hva synest dere om innkjøpet?

-Hva skal dere gjør nå?

-Gabrielle<3
DATO: 23.02.2012 / KLOKKESLETT: 11:25

2 kommentar(er)

Hei!
Ladderen til dataen min er ødelagt så nå blir det en del mobilblogging fremmover...
Men nå drar jeg straks ut i Fosnavågen. Der er mye salg i dag og Cubus åpner! :D Håper jeg finner meg noe nytt!

Blogges! ;)

-Hva skal dere i dag?
-Gabrielle<3
DATO: 22.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:56

1 kommentar(er)

Hei! 

Nå har jeg kommet hjem fra hytteturen! Har hatt en veldig koselig og fin hyttetur! Jeg har gått 2 fine langrennsturer også har jeg stått på slalom i kjempefine forhold! Så lengter tilbake allerede! :D Nå skal jeg bare chille hjemme resten av vinterferien!


 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 19.02.2012 / KLOKKESLETT: 12:33

1 kommentar(er)

Hei!
Da er jeg nesten ferdig å pakke og drar snart på hyttetur! Blir kjekt å komme en plass der det er fint føre til å gå på ski, også har det meldt sol også, så dette blir bra! :D
Kos dere! De skal vertfall jeg! :D

-Hva skal dere i dag?
-Gabrielle<3
DATO: 18.02.2012 / KLOKKESLETT: 20:05

1 kommentar(er)

Hei!

Nå drar jeg straks i bursdag til Amanda som har vært 15 år! :D  Gleder meg! Blir sikkert veldig koselig og fun!  I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Har vært en tur i Fosnavågen med pappa ellers ingenting! Dere må ha en fin lørdagskveld! Det blir sikkert ikke så mye blogging før på onsdag, siden vi drar på hytten, og der tror jeg ikke er internett...
Blogges! ;)

 

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle<3
DATO: 18.02.2012 / KLOKKESLETT: 13:12

5 kommentar(er)

Hei!

Aaah det kommer så mye fint i butikkene hele tiden! Har så lyst på nye klær!! :D 

-BIK BOK

-GINA TRICOT

Club L - Liza Bandeau DressTe Amo - Maya One Shoulder DressClub L - One Shoulder Bow Lace PlaysuitNelly Trend - Forget Your BoyfriendConverse - All Star Light HiPanos Emporio - Agapi Bandeau Tieside SetWonderland - Free Spirit Top

-Nelly

 

-Noe dere liker?

-Gabrielle<3
DATO: 17.02.2012 / KLOKKESLETT: 18:39

8 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg straks spise hjemmelaget pizza med familien før jeg drar til Inga på jentekveld! :D  Gleder meg veldig! :D  Har egentlig mye gøy i vente! I morgen skal jeg i selskap til Amanda og på søndag drar jeg mest sannsynlig til Stryn på hytta! :D


Redigert med  http://pixlr.com/o-matic/ ! Kjempebra!

 

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle<3
DATO: 17.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:51

0 kommentar(er)

Hei!

Jaaa nå er det endelig vinterferie! Blir deilig å sove lenge om morgenen! I vinterferien skal jeg chille også drar jeg sikkert en tur til Stryn på hytta! :D Her hjemme er det ikke noe snø så det blir kjekt å dra på hytta å stå på ski! I dag skal jeg sminke lillesøsteren min til selskap også skal jeg ut til Inga på jentekveld! :D Blir koos!


Ha en super vinterferie dere som har! :D

 

-Hva skal dere i dag?

-Har dere vinterferie?

-Gabrielle<3
DATO: 16.02.2012 / KLOKKESLETT: 18:41

1 kommentar(er)

Hei!

Yeee kun 1 dag igjen til vinterferie!!! :D  Gleder meg noe så sykt til klokken ringer ut kl.14.05 i morgen og det er vinterferie! I dag har jeg vært på skolen også gikk jeg ned i Fosnavågen med Amanda og Inga. Vi var stad å spiste på Elmirs, koselig! :D  Også gikk vi opp på kulturhuset og dro på dans! Hahahaha jeg og Inga er så flinke, glemte nesten alle trinnene på dans... Jajaaa! Men nå skal jeg straks ut å jogge så vi blogges! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 15.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:20

2 kommentar(er)

Hei!

I dag hadde vi en veldig kjekk dag på skolen! De 3 første timene hadde vi MOT også hadde vi 2 timer K&H og musikk! Deilig å kun ha en bok i sekken! :D Ellers har jeg gjort ferdig leksene for uka og nå skal jeg begynne å øve på RLE prøven vi har i morgen...

På MOT i dag fikk vi utdelt hvert vårt papirfat. På det skulle vi skrive namnet vårt og så skulle vi sende det rundt til alle de andre elevene i klassen, også skulle vi skrive en positiv ting om den personen som stod på fatet eller fler! Veldig koselig å få det tilbake å se alle de fine ordene de har skrevet om meg! Anbefaler å gjør dette i alle klasser! :D


Nå skal jeg øve på RLE!Senere skal jeg kanskje møte Amanda å øve på prøven også skal jeg på KRIK med Malin!

 

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 14.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:33

1 kommentar(er)

Hei!

I dag hadde vi gym på skolen, men jeg kjenner at jeg ikke har noe energi slik som før...Er veldig trøtt og sånn... Men håper det hjelper med at jeg begynner å trene mer! Ellers så hentet mamma meg etter skolen også dro vi ut i Fosnavågen og så på noen smykker, ringer og armband til konfirmasjonen! Også kjøpte vi innbydelser og bordkort som vi skal lage til etterhvert! :D Nå skal jeg gjør litt lekser før vi skal hente pappa! Han kommer hjem i dag :D Så er det faktisk valentine i dag! Så Happy Valentine! :D


Blogges! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 13.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:39

3 kommentar(er)

Hei!

Tusen takk for alle kjekke kommentarer! :D Setter stor pris på de! Isted var jeg på joggetur! Kjente det var lenge siden sist ja! Helt utslitt her jeg sitter hahah... Så tok jeg meg en delig dysj også laget jeg kveldsmat og så litt på tv! Nå sitter jeg bare å slapper av før jeg skal legge meg!


Natta herlige lesere! :D

 

-Gabrielle<3
DATO: 13.02.2012 / KLOKKESLETT: 18:01

10 kommentar(er)

Hei!

Har ikke blogget før nå i dag fordi jeg har vært fullt opptatt med å gjør lekser og passet broren min! I dag hadde vi kokkekamp på skolen og det gikk ganske bra! :D  Tok bilder av det vi laget men har desverre ikke lov til å legge de ut, noe som er veldig teit! Men jaja... Nå skal jeg straks ut å jogge, skal bli deilig! Og i kveld skal jeg lage kveldsmat til familien, noe lekser vi skulle gjør i mat og helse. Og jeg skal lage risengrynsgrøt! I morgen skal jeg ut i Fosnavågen med mamma å ordne diverse ting til konfirmasjonen min! Også senere skal jeg kanskje på Aktiv med Camilla! Har tenkt å prøve å trene minst 4 dager denne uken, håper jeg klarer det!! :D Det har blitt veldig lite trening siden jeg sluttet på håndball før sommeren. Men tror kanskje jeg skal begynne igjen etter sommeren!


Blogges! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Trener dere mye?

-Gabrielle<3
DATO: 12.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:36

2 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg da vært med mormor og morfar å spist middag, koselig! Også dro vi ut til bestemor! Har hatt en veldig fin dag!  Nå sitter jeg bare å chiller og lader opp til skolen i morgen... Frister ikke så veldig men det er heldigvis bare 1 uke til vinterferie! Yee :D Og i morgen skal vi ha kokkekamp på skolen de 3 første timene, og gruppa mi skal lage nachos og sjokoladefondant! :D

Her kommer dagens oufit!
Skjørt og bluse fra Modeca // Klokke fra Mango

 

-Hva synest dere?

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 12.02.2012 / KLOKKESLETT: 14:58

1 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort! Jeg våknet også gav jeg gavene til mamma og spiste frokost sammen, koselig! Også har jeg passet broren min og baket sjokoladekake! Straks drar vi på middag til mormor og morfar! Tror det er potetball på menyen! :D Men jeg vil bare si gratulerer med morsdagen mamma! Kjempeglad i deg!Gavene til mamma!


Sjokoladekaken jeg har laget!

Ha en fin søndag!

 

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 12.02.2012 / KLOKKESLETT: 00:09

2 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært ut i Fosnavågen som sagt med Camilla og Ingrid! Der kjøpte jeg morsdags gave! Tror mamma blir glad! Skal vise dere i morgen hva jeg kjøpte! Når jeg kom hjem igjen tenkte jeg at jeg skulle prøve ut sjokoladefondanten vi skal lage på mandag! De ble ikke så aller værst! :D  Ellers har jeg sett en film som heter P2, veldig spennende, også har jeg koset meg med sjokolade! :D

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 11.02.2012 / KLOKKESLETT: 12:36

1 kommentar(er)

Hei!
I går hadde jeg en kjempekoselig kveld! Vi pratet, så på tv, spiste snacks og spilte spill! Nå drar jeg snart ut i Fosnavågen med Camilla og Ingrid! Vi skal handle inn til kokkekampen vi skal ha i mat og helse på skolen på mandag! :D Ellers så vet jeg ikke hva jeg skal i dag, sikkert bare slappe av og nyte helgen!

-Hva skal dere i dag
-Gabrielle<3
DATO: 10.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:58

2 kommentar(er)

Hei!

Da drar jeg til Amanda! Vi skal ha jentekveld med Inga! Blir sikkert kjempekoselig og gøy! :D Nå skal jeg bare ordne meg litt til så drar jeg! Vet ikke hva vi skal gjør men vi finner alltid på noe gøy!


Blogges! ;)

Ha en fin fredagskveld!

 

-Gabrielle<3
DATO: 10.02.2012 / KLOKKESLETT: 17:48

1 kommentar(er)

Hei!

Ja nå er det endelig helg! Har vært sykt trøtt denne uka her så nå skal det blir godt med helg! :D I dag har jeg vært på jobb og kom nettopp hjem! Er egentlig i veldig godt humør fikk 5èr på engelsk og norsk prøvene jeg har hatt så jeg er fornøyd også hadde vi spansk prøve i dag og den gikk ikke så aller værst den heller :D Nå holder mamma på å lage hjemmelaga pizza som vi skal kose oss med, også vet jeg ikke om jeg skal ut i kveld eller ikke!


Kos dere i kveld da!

 

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle<3
DATO: 09.02.2012 / KLOKKESLETT: 18:30

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dans! Kjempegøy som alltid! Etter skolen gikk jeg, Inga, Kalle, Camilla, Iver og Ruben ned i Fosnavågen og dro på Elmirs å spiste mat, kjekt! :D I morgen har vi spansk prøve som ikke går bra... Jeg må vel snart begynne å øve! 


Blogges! ;)

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 08.02.2012 / KLOKKESLETT: 18:04

3 kommentar(er)

Hei!
Nå har jeg nettopp poppet meg popcorn! Fikk så lyst på! Så nå sitter jeg å spiser popcorn og gjør mattelekse! Skikkelig kos! :D Hahaha!

-Hva driver dere med?
-Gabrielle<3
DATO: 08.02.2012 / KLOKKESLETT: 15:02

3 kommentar(er)

Hei!

Jaa i dag har det vært sol og da er Gabrielle glad! :D Sykt hvordan humøret mitt forandrer seg pga været! Har nettopp kommet hjem fra skolen! Så nå skal jeg begynne å øve på samfunnsfagprøva, vi skal ha om første verdenskrig...også skal jeg øve på spanskprøven! Senere skal jeg bare chille eller så skal jeg være litt sprek å ta meg en joggetur! Frister ikke så veldig men hadde vært bra!


Snakkes! ;)

 

-Har dere mye prøver?

-Hva skal dere gjør i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 07.02.2012 / KLOKKESLETT: 21:41

6 kommentar(er)

Hei! 

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg kjøpte når jeg var i Trondheim! Det ble ikke så mye shopping siden vi hadde kun tif til 2 timer i byen! Og på de 2 timene skulle vi spise og shoppe! Og når maten ikke kommer på 1 time blir vi jenter veldig irritert! 


Bh fra Gina Tricot 129,-


Genser fra Bik Bok 99,-


Redbird jakke fra Bik Bok 149,-


Topp fra Bik Bok 49,-

 

-Hva synest dere om innkjøpet?

-Gabrielle<3
DATO: 07.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:09

4 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært på Bondalseidet med 9. og 10. klasse! :D Kjempefint vær og føre! Kjempegøy selvom jeg ikke er så god på ski da, siden det er et helt år siden jeg har stått på slalomski! Haha men jeg kom jo meg ned! Også drakk vi kakao og spiste mat, veldig koselig! :D  Nå sitter jeg og gjør lekser og slapper av, vart veldig sliten og har vondt i beina etter slalom!Trøtt og sliten! 

Forresten så har Amanda bursdag i dag! Gratulerer så mye med 15 års dagen din Amanda!!! :D  Kjempeglad i deg!<3  Må kose deg myee!

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Står dere på slalom?

-Gabrielle<3
DATO: 06.02.2012 / KLOKKESLETT: 19:03

2 kommentar(er)

Hei!

I går kveld kom jeg hjem etter en lang busstur! Har hatt en utrolig koselig og kjekk tur til Trondheim! Har kosa meg veldig! Har tatt litt bilder så her kommer noen av de! I dag har jeg hatt Mat&Helse prøve, følte det gikk veldig bra!! :D Ellers har jeg bare gjort lekser og vært på besøk!


Inga


Lite godteri, eller?


-12 grader!


Aaah... bare 94 km igjen! :D


Koser oss på Peppes Pizza!


Hahah fun!


Jeg og Inga!


Nidarosdommen!


Trondheim Torg!Haha standar prøverom bilder!Tid for hjemreise...

I morgen kommer det et innlegg av det lille jeg har kjøpt!

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Hva synest dere om bildene?

-Gabrielle<3
DATO: 04.02.2012 / KLOKKESLETT: 16:38

3 kommentar(er)

Hei!
Nå har vi vært i Trondheim i 1 døgn og har det kjempegøy! Vi har vært på Impuls og nå sitter vi på Peppes Pizza og koser oss i Trondheim! Etter på skal vi på Trondheimstorg på shopping!! :D

-Hva har dere gjort i dag?
-Gabrielle<3
DATO: 03.02.2012 / KLOKKESLETT: 08:24

0 kommentar(er)

Hei!

Da drar jeg til Trondheim! :D  Nå har jeg pakket alt klart tror jeg og gleder meg mye til å reise! Kommer til å få en digg helg! Skal prøve å ta mange bilder så skal jeg legge de ut på søndag når jeg kommer hjem! Det kommer sikkert til å mobilblogge litt så følg med :D


Jeg drar med de 2 søte jentene her!Loveu!! <3Snakkes! Dere må ha en kjempefin helg lesere! ;)

 

-Hva skal dere i helgen?

-Gabrielle<3

 
DATO: 02.02.2012 / KLOKKESLETT: 18:34

3 kommentar(er)

Hei!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra dans! Har ikke fått laget "må gjøre videoen" fordi Camilla ble syk :(  Etter skolen gikk jeg og Amanda ned i Fosnavågen å spiste og handla inn litt mat vi skal ha på bussen til Trondheim! Men nå må jeg begynne å pakke! Har ikke begynnt enda så jeg kommer sikkert til å glemme noe... Tviler ikke! 


Trillekofferten min står klar!


Litt mat til bussturen!


Blogges ;)

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3

Design av

hits