hits

Image and video hosting by TinyPic</a>

DATO: 31.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:52

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg tatt mange bilder til innlegget om sminke men vet ikke hvor tid det kommer! Nå skal jeg ut til tante å kopiere ut stilen min fordi skriveren vår ikke virker...typisk! Så skal jeg bare se Hotel Cæsar og andre kjekke tv-program og chille! Føler jeg bare har gjort lekser i dag...

Snakkes!

 

-Liker dere å se på Hotel Cæsar?

-Gabrielle<3
DATO: 31.10.2011 / KLOKKESLETT: 16:32

0 kommentar(er)

Hei!

Nå er det ikke så lenge sidenjeg kom hjem fra skolen! Vi hadde matlaging på skolen og vi laget kjøttkaker med brunsaus og tilbehør! Og jeg laget kjøttkaker hahah! De ble faktisk gode! Nå skal jeg gjør ferdig stilen min som skal leveres inn i morgen og gjøre litt lekser... Åååh siste dagen i oktober og, det er halloween! :O  Sykt at det er november i morgen, allerede!


Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?

-Feirer dere Halloween?

-Gabrielle<3
DATO: 30.10.2011 / KLOKKESLETT: 22:31

4 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg straks legge meg, er så trøtt! Jeg har som sagt vært i kirka på konfirmantdag! Var faktisk kjekt i forskjell til vanlig konfirmasjonsundervisning! Det var konsert og undervisning av Roadservice! De var kjempeflinke! Også fikk vi kake og saft! Kjekk avsluttning på helgen! 


Nå legger jeg meg! God natt!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 30.10.2011 / KLOKKESLETT: 13:40

6 kommentar(er)

Hei!

Hadde en super kveld i går! Kjempegøy! Koset oss med elmirspizza, oreokake, muffins og mye snacks! Vi så en veldig trist film, det handlet om Sør-Korea blei rammet av en kjempestor tsunami, husker ikke hva den heter.. Veldig trist! Tok ikke så mange bilder men det var det andre som gjor, kan hende jeg får bilder etterkvart!


Kjole fra Vero Moda!

Idag skal bestemor komme å spise middag med oss! Også skal jeg i kirka på konfirmantdag...

Her kommer outfiten fra idag!


Bluse fra Repeat // Skjørt fra Modeca // Strømper fra Gina Tricot // Støvler fra Ilse Jacobsen //

 

-Hva synest du?

-Gabrielle<3
DATO: 29.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:07

0 kommentar(er)

Hei!

Nå drar jeg straks ut til Inga for å ordne så rett på party!! Blir gøy! Har nettopp spist taco så jeg er helt stappa! Men nå drar jeg! Snakkes!

-Hva skal dere ikveld?

-Gabrielle<3
DATO: 29.10.2011 / KLOKKESLETT: 16:18

0 kommentar(er)

Hei!

Idag har jeg vært en tur ut i Fosnavågen å kjøpt kort, fordi jeg skal i party idag til Malin & Nora! Gleder meg! Så nå holder jeg på å finne ut hva jeg skal ha på meg. Er ikke så enkelt... Senere så skal jeg ut til Inga at med Amanda å ordne oss før vi drar i party! 

Det blir enten:

-Hva synest dere?

-Hva skal dere i kveld?

-Gabrielle<3
DATO: 28.10.2011 / KLOKKESLETT: 23:12

0 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg straks legge meg! Blir tidlig kveld...  Jeg har vært på basar med noen venninner å gjett hva!? Jeg vant ingenting... veldig kjipt! Jaja... Når jeg kom hjem såg jeg på idol og spiste smågodt! Koos! Men nå er det natta!

 

Bilde fra arkivet.. Har ikke vært flink å ta bilder!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 28.10.2011 / KLOKKESLETT: 17:13

0 kommentar(er)

Hei!

Jaa nå er det endelig helg! Aaah det er såå deilig! Ikke noen prøver, lekser og stress! Nå har jeg nettopp spist middag og har handla inn til helga! Senere skal jeg enten på basar med noen venninner eller så skal jeg bare chille, spise smågodt og se idol! Har så sykt lyst på godteri! 


Snakkes!

 

-Hva skal dere gjør i helga?

 

-Gabrielle<3
DATO: 27.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:15

4 kommentar(er)

Hei!

Nå skal jeg ha et innlegg om piercing! Det hvar noen som lurte på om jeg kunne skrive litt om piercing, hvor vondt det er og om rensing!

Navlen:

Det er mange som sier at det ikke er så vondt å ta piercing i navlen, men det er forskjellig fra person til person! De stikker en nål igjennom navlen. Men det er mye rensing etter på! Du kan ikke svømme, ha såpe på såret og trene den første måneden! Og ikke ligge på magen på 2 måneder. Du må tenke nøye gjennom før du tar piercing for det er mye arbeid med rensing! Det er veldig vondt å ta bort i!     Jeg har ikke men skal ta når jeg er konfirmert! Aldersgrense 16 år vist du ikke har med underskrift fra foreldre!

Øren: Å ta hull i øra er ikke så vondt. Når du skyter på den vanligste plassen (Lobe) på øreflippen kjenner du bare ett stikk. Men tar du lenger oppe på øret (Helix) kan det gjør mer vondt og du må ta på piercingstudio. Du må rense ca en måned etter du har tatt hull! Jeg har skreve om Lobe nr.9 og Helix nr.1.

 

 

Tunga:  Det varierer veldig fra person til person hvor vondt det gjør men tungen kan hovne skikkelig opp og bli rød. Det gjør vondt å spise de første dagene men det er bra å spise isbiter for da kjøler du tunga ned! De stikker en nål igjennom tunga! Du kan rense tungen rett etter du har drukket vann med et spesielt rensemiddel for piercing i tungen.

Bilder hentet fra google!

-Hva synest dere?

-Gabrielle<3
DATO: 27.10.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

0 kommentar(er)

Hei!

Nå sitter jeg, Amanda & Inga på biblioteket og venter på at vi skal på dans! Nå skal vi stad å ha på oss klær! Er nesten ferdig med et innlegg om piercing så det kommer sikkert senere!

See you!

-Går dere på dans?

-Gabrielle<3
DATO: 26.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:26

2 kommentar(er)

Hei! 

Nå skal jeg straks spise middag, før jeg drar til noen venninner! Blir koselig!  Har vært ute å jogga med en venninne og gjort lekser, det er egentlig det jeg har gjort i dag!

 

Vi snakkes!

-Hva synest du?

-Gabrielle<3
DATO: 26.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:37

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp gjort ferdig leksene, deilig! Hadde prøve på skolen i dag i musikk og det gikk supert! Nå skal jeg spise litt mat før jeg sikkert skal ut å jogge med en venninne også skal jeg møte noen venninner senere!  Blir kos!


Ha en fin dag videre! Snakkes!

-Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om?

-Gabrielle<3
DATO: 25.10.2011 / KLOKKESLETT: 20:36

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra butikken og vært med Amanda på sangøving! Kjøpte kjempe mye smågodt! Gleder meg til helgen når jeg skal spise alt smågodtet!  Nå skal jeg øve til musikkprøve, tror ikke det går så bra... Har om slike teite ting som tempo, puls, trykkfordeling.... Har ikke vært så flink å blogge i det siste, men skal prøve å bli bedre!

Yummy!


Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 25.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:36

0 kommentar(er)

Hei!

Idag har vi hatt gym på skolen. Var en veldig slitsom gym! Gikk først på fjellet og i begynnelsen var det bare opp, opp og opp.... Når vi kom ned igjen til skolen tok vi styrketrening...! Så må si jeg har trena skikkelig i dag! Er fint vær i dag også!!!    Nå skal jeg gjør litt lekser også skal jeg sikkert sykle med Amanda ut i Fosnavågen å kjøpe oss smågodt! Er på tilbud siden det er Halloween!


Snakkes!

-Hva skal dere gjør i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 24.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:07

1 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en hærlig joggetur! Nå skal jeg gjør litt mattelekser til i morgen også skal jeg chille, se Hotel Cæsar og spise noe godt! Så snakkes vi!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 24.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:21

1 kommentar(er)

Hei!

Aaah nå sitter jeg å gjør lekser... Hater mandager, er såå mye lekser! På mat&helse på skolen i dag laget vi fiskesuppe! Var ikke noe spesielt god.. Ja nå skal jeg ikke syte mer...

Positive er at det er nydelig vær ute, sol, blå himmel og 19 grade! Det er digg! Skal sikkert ut å jogge og prøve ut mine nye løpesko! Kanskje sole meg litt???

Elsker sooool!

 

-Er det fint vær hos dere?

-Gabrielle<3
DATO: 23.10.2011 / KLOKKESLETT: 16:20

2 kommentar(er)

Hei!

Idag har jeg vært på fjelltur med familien! Det var en veldig frisk tur, mye vind! Tok ikke med kamera så jeg har ingen bilder....  Ellers har jeg bare chilla, sett tv og spist smågodt! Deilig med søndag! Senere skal jeg enten i kirka med noen eller finne på noe med noen venner?? Vet ikke helt enda... 


Tok inn dette bildet siden jeg har veldig lyst på julebrus! haha..

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 22.10.2011 / KLOKKESLETT: 21:24

1 kommentar(er)

Fra Gina Tricot!

Fra Bik Bok!

Elise Ryan - Satin Mesh Bandeau DressForever Unique - Stardust DressAx Paris - Oline DressNelly Trend - Jamie Dress

Fra Nelly! 

Aaaah det er såå mye fint! 

Ha en fin kveld videre!


-Hva synest dere?

-Gabrielle<3
DATO: 22.10.2011 / KLOKKESLETT: 16:48

2 kommentar(er)

Hei!

Da er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Ulsteinvik!  Fant meg noen nye løpesko, det var det jeg kjøpte også smågodt! Så da er jeg klar til å løpe!  Nå skal jeg snart lage middag og sjokoladekake å kose meg med!


Løpesko fra Gsport!

Så kommer outfiten!Bukse fra Bik Bok // Bluse fra Modeca // Armband fra Juvelen // Ring fra markedet i Spania.

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 22.10.2011 / KLOKKESLETT: 11:24

0 kommentar(er)

Hei! 

Da stikker jeg til Ulsteinvik med familien!  Håper jeg finner noen klær, noe på glitter og en stor pose med smågodt!  Det hadde vært digg!  Blir bare et kort innlegg siden jeg har dårlig tid!


Snakkes!

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 21.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:27

0 kommentar(er)

Hei!

Idag har jeg hatt stand på skolen! Gikk faktisk veldig bra men blei litt lei på slutten! Fikk besøk av de andre elevene, lærerne, skolesjefen og foreldre! 


haha her er standen vår! Malin!<3

 


Såå var jeg på jobb!

Og nå er det ikke så lenge siden jeg har sett Vaffelhjartet! Er filmet på Runde, 10 min fra her jeg bor! Også har jeg spist taco! 

Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3

footloosevinnDATO: 21.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:18

4 kommentar(er)

Hei!

Her kommer svarene på spørsmålene!

Hva liker du å spise? taco, pizza, biff, spagetti og julemat er noe av det beste.

Hvilke blogger leser du? andreabeadendyck, fannyba, annais, tuvaw er noen av de jeg er mest inn på.

Hvordan kamera har du? Canon ixus 130 er det jeg bruker nå og det er søstra mi sitt, fordi mitt kamera er knust..

Hva synest du om min blogg? Fin Ingrid.

Hvem er dine beste venner? Mine aller beste venner er Amanda, Inga, Camilla, Malin, Ingrid & Marita!

Hvem er din ALLER beste venn? stoler du 100% på ham/henne? Amanda, stoler 100% på henne!

Hvilken klasse går du i?  9D!

Har du kjæreste? Nei det har jeg ikke.

Er du forelsket? Ikke nå for tiden.

Kan du svare på videoblogg? Ikke denne gang, kanskje senere.

Hva er det beste med å blogge? Du kan skrive det du tenker på eller liker, og få respons! Og få nye bloggvenner!

Når begynte du å blogge? Jeg begynte 2. oktober!

Hva gjorde slik at du begynte å blogge? Jeg fikk bare veldig lyst og ville prøve det ut, og mange jeg kjente hadde blogg.

Hvem er din favorittartist? RIHANNA!

Hva er ditt yndlingsfag på skolen? Tror det må bli spansk, er ikke helt sikker!

Hva har du tenkt å bli når du blir voksen? eeem noe innen kjøpe, selge og markedsføre tror jeg!

Hva synest du om Amanda? Kjempekjekk og veldig fin bestis!

Hvem savner du? Bestefar og oldemor! Og venninnene mine i Oslo!

Favoritt sted, gjelder hele Norge og fav sted i verden? Bergen i Norge og Mallorca i verden, av de plassene jeg har vært i!

Fav serie? Gossip girl.

Leser du bloggen min? Ja Camilla!

Synest du den er bra? Ja.

Har du tips til en bedre blogg? Blogg om det som faller deg inn! Klær, hverdagen din, fritiden og venner! Og mer bilder!

Yndlingsblogg? Andreabadendyck.blogg.no

Hva synest du om Lisa Endresen? Veldig fin og kjekk jente!

Viss du skulle ha valgt... hva hund ville du ha hatt? Japansk Spisshund eller Pomeranian!

Kaffe eller te? hva liker du best..? Te!

Drømmeferie? Tur til New York eller Hollywood på shopping og besøkt alle de fantastiske attraksjonane!

Skal du ta piddelappen? Ja!

Yndlingsbutikk? Bik Bok!

Hva er viktigst for deg? Indre eller ytre skjønnhet?  Litt begge deler, men mest indre!

Yndlingslåta? We found love & Mistletoe!

 

Snakkes!

-Gabrielle<3
DATO: 20.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:23

1 kommentar(er)

Hei søtinger!!! <3 Jeg er gjesteblogger til Gabrielle:* Nå koser vi oss masse!!! spiser julemenn og drikker hansa julebrus<3 Alltid kjekkt med jentekos!! :* Nå skal vi bare prate å kose oss!! <3

Hva gjør dere kveld? <3


DATO: 20.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:05

0 kommentar(er)

Hei!

Blir ikke noe wants i kveld siden jeg får besøk av noen venninner, kos! Finner sikkert på noe gøy!  Kommer sikkert wants i helga! I morgen er det spørsmålsrunde, så visst det er noe du lurer på må du skynde deg! Spør om noe da Her! Hadde blitt veldig gla!


Åååh savner å være brun!

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3

 
DATO: 20.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:20

4 kommentar(er)

Hei!

Da har jeg kommet hjem fra en ganske chill dag på skolen!  Idag har vi laget til standen vår. Blei ganske fornøyd med den! Vi har stor flatskjerm tv, ipad, macbook som vi viser bilder og videoer på, og en båtutstilling! Vi har også hatt generalprøve! Vi har presentert yrket vårt og standen vi har hatt denne veke fremfor lærerne og elevene, spennende men jeg var nervøs! Gikk heldigvis bra! Gleder meg til i morgen når vi får besøk av de andre elevene på skolen og foreldrene! 


Fra arkivet siden jeg ikke har tatt noen bilder i dag...

Skal ta med meg kamera i morgen på skolen så kan jeg vise dere standen vår! Det kommer et innlegg senere om Wants! Snakkes!

 

-Har dere hatt prosjektuke om bedrifter i kommunen?

-Gabrielle<3
DATO: 19.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:18

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen!  Har hatt en veldig chill dag på skolen i dag... Jeg og noen venner  har vært ut i Fosnavågen, å intervjuet folk på Havyard også gikk vi på kafe, koselig! Tok desverre ikke noen bilder siden jeg glemte at jeg hadde med meg kamera... Når vi kom tilbake til skolen lagde vi powerpoint presentasjon og plakat. Gler meg til i morgen når vi skal lage stand!


Nå skal jeg bare slappe av og øve på prosjektet til i morgen! Snakkes!

Minner igjen om Spørsmålsrunden!! Bare å spør Her! :)

-Hva skal dere gjør senere?

-Gabrielle<3
DATO: 18.10.2011 / KLOKKESLETT: 21:21

2 kommentar(er)

Hei!

Nå sitter jeg å ser tv og spiser pizza, veldig sunn! Idag har jeg vært på skolen og der har vi prosjekt om næringslivet og jeg har om Havyard (offshore). I morgen skal jeg på intervju med havyard håper det går bra og jeg ikke dummer meg ut...haha! Når jeg kom hjem chilla jeg bare og har forberedt litt til intervjuet i morgen også har jeg vært sprek å jogga! Jeg minner om spørsmålsrunden! Det er bare å spør i veeei! Legger ut svar på fredag!!

Og jeg har btw fått meg ny header!:)  -Hva synest du om headeren?:)

-Hva har du gjort i dag?:)

-Gabrielle<3

TLR11
DATO: 17.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:12

3 kommentar(er)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den drittvåte joggeturen! Blei helt gjennomvåt! Men deilig med joggetur og styrketrening når du er ferdig hvertfall!  Nå skal jeg snart kose meg med Hotel Cæsar og kakao, DIGG!  Kjempegøy å ikke ha lekser siden jeg får mer tid til å blogge! 

Yummy!

Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?:)

-Gabrielle<3
DATO: 17.10.2011 / KLOKKESLETT: 17:05

0 kommentar(er)

Hei!

Da stikker jeg på joggetur i regn og vind! Blir super deilig!


Snakkes!

-Gabrielle<3
DATO: 17.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:39

0 kommentar(er)

Hei!

Idag har vi hatt en ganske chill dag på skolen! Vi har hørt på noen folk som har snakket fra noen bedrifter i kommunen også fikk vi en quiz om det vi hadde lært, og vi fikk full pott! Så da var premien twistpose! Bra innsats Amanda, Inga, Elisabeth, Nadia, Ingrid og Iveta!  Vi har ingen lekser så det er braa! Nå skal jeg chille litt på dataen, spise middag også skal jeg på en joggetur! Blir deilig har ikke jogget på lenge siden jeg har hvert syk...

Snakkes!

-Gabrielle<3

TLR11
DATO: 16.10.2011 / KLOKKESLETT: 22:05

1 kommentar(er)

Hei! Tusentakk til alle som har kommet med spørsmål!! Dere er herlige! Idag har jeg hvert i kirka med noen venner på en slik gudsteneste som jeg må på før jeg skal konfirmere meg...  Så fekk vi tørre boller og brus uten kullsyre..... ÆSJ! Når jeg kom hjem chilla jeg bare med dataen også spiste jeg den gode middagen, biffsnadder!!  Så dro vi på besøk til bestemor, koselig! 


I morgen er det skole igjen, men har prosjektuke så det er bra!  Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?:)

-Gabrielle<3

 
DATO: 16.10.2011 / KLOKKESLETT: 13:20

11 kommentar(er)

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde! Spør om hva dere vil men jeg kommer ikke til å svare på veldig private spørsmål! Men bare spør i vei!! Kommer til å svare på spørsmål på fredag tror jeg! Vi får se...

 

 

-Gabrielle<3
DATO: 15.10.2011 / KLOKKESLETT: 19:36

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra selskap, veldig koselig! Mye god mat, først var det biff stroganoff med ris og salat også var det mange gode kaker!:) Helt stappet!! Haha ikke bra...


Søteste bursdagsbarnet!<3

Nå skal jeg kose meg med snacks, smågodt og Skal vi danse!

Ha en fin kveld!

-Hva har dere gjort i dag?:)

-Gabrielle<3
DATO: 15.10.2011 / KLOKKESLETT: 14:19

3 kommentar(er)

Hei!

Nå stikker jeg snart i selskap til Henrik!:) Glerder meg! Her kommer det bilde av hva jeg skal ha på meg i selskap!


Kjole fra Bik Bok!

Ha en fin dag videre så snakkes vi!

-Gabrielle<3

 
DATO: 14.10.2011 / KLOKKESLETT: 17:30

6 kommentar(er)

Hei! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter at jeg har hvert på skolen og ut i Fosnavågen med mamma! Ut i Fosnavågen fant vi gave til en som heter Henrik som ble 1 år, som jeg er fadder på! Skal i selskap i morgen så legger sikkert ut litt bilder av det i morgen! Endelig er det helg!! Kjempedeilig!:D    

Så har jeg tatt bilde av outfiten min i dag!
Genser fra Vero Moda // Bukse fra Bik Bok

Nå skal jeg bare chille, spise pizza og se Idol senere! Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?:)

-Hva synest du om outfiten?:)

-Gabrielle<3

TLR11
DATO: 13.10.2011 / KLOKKESLETT: 18:30

5 kommentar(er)

Hei! 

Da har jeg nettopp kommet hjem fra dans! Vi skal ha Gleeshow i juni så det blir gøy! Men har mye igjen å øve inn!! Idag har det hvert et nydelig vær men litt kaldt! Så har jeg btw fått en bilderamme litt kul! Nå skal jeg øve til engelsk...   Åååh er så lei av prøver!!  Heldigvis blir det prøvefri uke neste uke! Da skal vi ha prosjektuke, vi skal ha om en bedrift i kommune. Blir litt gøyere en vanlig skole!     Så lurte jeg på om jeg skulle starte en spørsmålsrunde?:)


Nydelig høstvær!


Her er rammen jeg har fått!


Veldig trøtt i daag! Gleder meg til helg!

Men nå skal jeg øve til prøve også se Hotel Cæsar! 

-Hva har dere gjort i dag?:)

-Skal jeg starte en spørsmålsrunde?:)

-Gabrielle<3

TLR11
DATO: 13.10.2011 / KLOKKESLETT: 14:31

2 kommentar(er)

Hei!:)

Idag har vi hatt skoleregninger som gikk sykt dårleg, og spansk prøve som gikk litt bedre!  Nå sitter jeg på bibliokteket med Josefine og Camilla å surfer på nettet!  Skal på dans 16.45, gleder meg! Blir bare et kort innlegg uten bilder siden jeg er på biblioteket og ikke har kamera!  Kommer et innlegg senere! Snakkes søtinger!:)

-Hva skal dere gjøre i dag?:)

-Danser dere?:)

-Gabrielle<3
DATO: 12.10.2011 / KLOKKESLETT: 17:19

0 kommentar(er)

Hei!  

Idag har jeg hvert på skolen.. Vi hadde kunst&håndverk, jeg holder på med arkitektur og jeg lager et rom, og det skal vere en stue! Nå sitter jeg og Amanda å øver til spansk prøve i morgen! Tror det går greit! Vi har gjort lekser og sett home and away. Senere skal vi møte noen venner! Blir kjekt!:)


Jeg og Amanda!<3

Men nå er det middag! Snakkes!

-Hva har dere gjort i dag?:)

-Gabrielle<3
DATO: 11.10.2011 / KLOKKESLETT: 23:02

0 kommentar(er)

Nå er jeg nesten ferdig med hjemmeregningene! Så har jeg baket rundstykker, de ble veldig god og det var sykt lett å lage! Ellers har jeg bare chillet! 

Rihanna har kommet ut med en ny sang "We found love". Synest det var en veldig fin sang! http://www.youtube.com/watch?v=GchEVSx9XEA

 


Her er rundstykkene jeg laget! Veldig god!!


Men nå er det natta! Snakkes!-Hva har dere gjort i dag? :)

-Gabrielle<3
DATO: 11.10.2011 / KLOKKESLETT: 15:48

3 kommentar(er)

Heey!:)  

Er ca. 1 time siden jeg kom hjem fra skolen. Det var en helt grei dag på skolen! Nå sitter jeg med lekser som vanlig... Guuud det hagler og regner ute! Har litt prøver denne uka så jeg må øve... Har spansk, innlevering av hjemmeregninger, skoleregninger på torsdag, og en stor prøve i engelsk om USA på fredag... Såå det er bare å øve! Senere skal jeg kanskje på en joggetur om jeg gidder,siden været ikke ser så fristendes ut å jogge i... 


Slenger inn et bilde av pusen min!

-Hva skal dere i dag?:)

-Gabrielle<3

 

 

Design av