Image and video hosting by TinyPic</a>

DATO: 29.11.2012 / KLOKKESLETT: 16:05

0 kommentar(er)

Hei!

Har blitt lite blogging i det siste, men det er fordi jeg har hatt fullt opp med tentamener og prøver hele uken!! Har kun 2 tentamener igjen nå, skal bli deilig å bli ferdig! Nå gler jeg meg til jul!! :D Det er såå koselig! Når jeg så desse bildene i ste, fikk jeg så lyst på jul. Men er ikke lenge igjen....<3-Gleder du deg til jul?

 

 

-Gabrielle<3
DATO: 25.11.2012 / KLOKKESLETT: 19:18

4 kommentar(er)

Hei!

SÅ utrolig bra gjort av hødd! Jeg bor en halv time fra der hødd kommer fra. Så det er utrolig artig at vi er norgesmestere! Såå spennende kamp, og det endet med straffekonk, ekstra spennende!! :D Skullle bare ha visst hvordan stemmingen var her hjemme i huset, vi brølte så hele huset ristet haha! Neeida var ikke så gale!! Ellers så ble broren min 7 år idag!! Så nå har vi familieselskap, veldig koslig!
HØDD!

 
Glad i deg bror! <3

 

 

 

 

 

-Har dere sett cupfinalen?

 


-Gabrielle<3
DATO: 24.11.2012 / KLOKKESLETT: 01:33

0 kommentar(er)

Hei!

Da har jeg ikke blogget på snart 4 uker! Helt sykt egentlig, det gikk veldig fort! Men kjenner jeg har savnet å blogge! Så koslig å se alle som har vært innom bloggen min selvom jeg ikke har blogget, setter stor pris på det! På de snart 4 ukene har jeg vært 2 ganger til Trondheim, vært på skolen, hatt luftveisinfeksjon, trent og vært i bursdaaag ikveld! Kjempekjekt i bursdag til søteste Camilla <3 Nå skal jeg straks legge meg, er suuuper trøtt! Hadde tentamen i å skrive en sakpreget tekst på bokmål, det gikk egentlig helt greit!

Noen random bilder!

 

 

Natta blogglesere!

 

-Gabrielle<3

Design av

hits