Image and video hosting by TinyPic

DATO: 30.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:46

2 kommentar(er)

Hei!

Har fått meg snapchat, så er helt dilla på det haha... Nå har jeg gjort litt lekser, spist middag og vært sammen med Amanda! Drar på trening senere :D Det er så syykt mørkt ute, tror jo at det er mye senere enn det er!! Ellers så har jeg en presentasjon til fredag jeg virkelig må øve på...
//weheartit

 

 

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 25.09.2012 / KLOKKESLETT: 15:11

4 kommentar(er)

Hei!

Som mange andre så liker jeg å trene, og få et bra resultat! Men resultat er ikke alltid like enkelt å få. Jeg trener ikke noe fast, var mye flinkere før sommerferien, men nå har jeg jo 3 håndballtreninger i uka, 1 dag med gym og 1 dag med dans! Så jeg trener altså 5 ganger i uka, og er veldig fornøyd med det! Også tar jeg av og til økter med styrketrening, men det har jeg ikke vært flink med i det siste... Men skal bli flinkere! Og godteri og diverse fristelser prøver jeg å ikke spise i uka, men heller i helgene, og det funker veldig bra! Også et tips kan være å drikke 1 glass vann før du spiser! Jeg elsker å trene og se resultater! Da får jeg mye bedre selvtillit, og det er noe jeg tror mange sliter med! Jeg har ikke så høy selvtillit selv, men trening hjelper meg :D Finn deg en venn som vil trene sammen med deg, mye kjekkere å trene sammen med noen! Så stå på folkens, alle klarer det! Men husk du er fin uansett!

//weheartit

 

 

 

 

-Skal jeg komme med flere slike treningsinspirasjons innglegg?

-Gabrielle<3

 
DATO: 25.09.2012 / KLOKKESLETT: 14:39

0 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem! Vi hadde fjelldag på skolen i dag, og jeg gikk på 3 topper, fornøyd med det! Er ganske sliten, men deilig følelse etterpå!! Det var veldig gjørmete på fjellet så holdt på å tryne flere ganger hahaah...Og siden vi hadde fjelldag så fikk vi dra hjem klokken 12.00. Så da gikk jeg og Amanda tilbake til Einedalen, en skole ca. 5 km unna. Også hentet jeg broren min på skolen og gikk hjem! Så nå sitter jeg her med pledd rundt meg og gjør lekser. Skal på handball også senere! Så jeg kommer til å sovne supertidlig i dag!


//weheartit

 

 

 

 

 

-Hva skal dere i dag?

-Gabrielle<3
DATO: 21.09.2012 / KLOKKESLETT: 19:02

1 kommentar(er)

Hei!

Da drar jeg straks på håndballtrening! Gleder meg :D Er ikke ofte jeg gidder å trene på en fredagskveld, men i dag har jeg virkelig lyst!!
Blogges!

 

 

-Hva gjør dere i kveld?

-Gabrielle<3
DATO: 28.08.2012 / KLOKKESLETT: 22:16

0 kommentar(er)

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, så ble jeg med Amanda på piano, der gjorde vi lekser! Flinke!! Ellers så har jeg vært på håndball i dag etter 1 år!! Veldig kjekt å begynne på igjen. Vi trener med damene, så det er ganske hardt siden jeg ikke har trent håndball på 1 år, men det går vell bare bedre og bedre etterhvert! :D

 

-Hva har dere gjort i dag?

-Gabrielle<3

Design av

hits